Verden er fuld af smukke ældre møbler, som med en indsats kan blive fuldt funktionsdygtige og med en charmerende patina.
Det kan være arvestykker, som har været i familien i generationer, eller klassiske arkitekttegnede møbler, der trænger til en opfriskning.

Nogen har en gang for længe siden gjort sig umage og brugt tid, opmærksomhed, penge og energi på at skabe et møbel. Ofte er ældre møbler skabt i hånden med en helt anden omhu end nyere maskinfremstillede møbler. Denne omhu ses og mærkes på møblet, og dette, vil vi i Haandholt gøre os umage med, varer ved.
Vi tager os nænsomt af dine ældre møbler og giver dem nyt liv ved hjælp af en bred vifte af håndværkstraditioner.

Ydermere vil vi når opgaven er udført give anbefalinger til hvordan du fremadrettet passer godt på dit møbel, så det holder mange år endnu.

Du må endelig kontakte os, hvis du har et ældre møbel der trænger til nyt liv, så vil vi glæde os til gøre os umage.

Før restaurering
Efter restaurering

Piet Hein bord i palisanderfinér

Det smukke Piet Hegn-bord er fundet til storskrald for mange år siden, og blev dengang sat i stand, men efter mange års daglig brug og en rigtig ærgerlig solblegning, trængte bordet igen til at blive frisket op. Det er blevet slebet nænsomt i hånden, da fineren er relativt tynd, og efterfølgende oliebehandlet. Benene i forkromet stål er poleret op.