Inventar er alle de møbler der bliver fastmonteret i en bolig. Det er fx. et køkken, en indbygget bænk, et toiletmøbel eller et skoskab. Vi tager udgangspunkt i lige præcis dine ønsker og behov, og skaber derudfra et møbel der fungerer både praktisk og æstetisk. Inventar kan både falde ind i rummets arkitektur, så man skulle tro det altid havde været der. Eller være en iøjnefaldende kontrast.

Blovstrød Kirke

Skabe til Våbenhuset samt håndliste rundt om altret

Indbygget bænk

Skabt til et hjørne mellem køkken og stuen i en skøn nybygget penthouselejlighed, så der er udsigt til himlen fra den bløde madras. Bænken er tilpasset den eksisterende vindueskarm, og med skjult opbevaring af hynder og tæpper til terrassen under sædet. Ryglænet, der er skruet fast til vinduesrammerne, har en særlig feature, da det kan vippe så det er muligt at vaske vinduer. Bænken er skabt i egetræ, som spiller flot sammen med egetræsgulvet.

Badeværelsesmøbel

Skoskab

Kunden havde i 10 år drømt om et skoskab, der kunne rumme hele familiens sko. Så det er en velovervejet beslutning, der ligger bag dette møbel, der diskret supplerer familiens klassiske villa. Skabet er fremstillet i mdf på lige præcis de ønskede mål og med flytbare hylder. Det er håndmalet for at give en sanselig overflade, og monteret med smukke klassiske greb i bruneret messing.